Patineren is een decoratieve verftechniek waarmee je een verflaag, bijvoorbeeld op meubels of muren, een oude en doorleefde look geeft. De patina geeft ze meer diepte en authenticiteit en merkt op Mdf, hout & metaal.

Soft Touch: een innovatieve verf zacht en zijdeachtig effect geeft. Het resultaat is een volledig mat uiterlijk met een fluweelzachte textuur. Bij gebruik behoudt het zijn natuurlijke matte uitstraling,

Ontdek de verfijning van een metallic look op geborsteld of gestraald eikenhout! Deze afwerking combineert natuurlijke houttextuur met eigentijdse luxe, waardoor een prachtig contrast ontstaat. Geschikt voor interieuraccenten en meubels

Mdf, hout & metaal

Patineren

Extra effect met

Soft Touch

Deze nieuwe verf heeft een zacht gevoel en bij aanraking zijn er geen vingerafdrukken zichtbaar.

Soft touch zorgt voor een zacht en zijdeachtig effect na droging. Bij het bedekken van een schilderij of oppervlak met deze fluwelen verf, wordt het uiterlijk volledig mat en voelt het aan alsof u fluweel aanraakt. De toepassing van Soft Touch lak op hout behoudt de natuurlijke matte uitstraling en laat de houtnerf zichtbaar én voelbaar.

Glansrijke afwerking

Metallic

Metallic op geborstelde of gestraalde fineer eik.

Met een prachtig contrast tussen rustieke textuur en glanzende metallic tinten, biedt deze afwerking een moderne twist voor interieurs of opvallende accenten voor meubels. Ontdek de mogelijkheden vandaag nog en transformeer uw ruimte met deze stijlvolle optie.